14 Gratis identificerer og etiketter til dine efterårskampagner

September 16, 2022 0 Comments

14 Gratis identificerer og etiketter til dine efterårskampagner
Planlægning af et salg eller forfremmelse til dit websted eller forretning? Vi troede det! Efteråret er bedst for rabatter og frynsegoder at give til dine kunder. Det er en måde at muntre dem op fra alt det dystre vejr. Eller for at øge salget og forberede sig til den nye sæson med nye produkter.
Uanset hvilken profil din service har, har du brug for en online tilstedeværelse, så rabatmateriale er en stor del af det, når det vedrører at sprede ordet om dine fantastiske tilbud.
Nå, det er godt, at du er kommet til os, fordi vi valgte nogle sjove, farverige, sæsonbestemte salgskoder, bannere og plakater, der passer ideel med dit websted, blog eller andre online annoncer.
Nogle af dem har tags hele sæsonen, og andre henviser ikke specifikt til efteråret, men farveskemaet er bedst for denne tid af året, så de vil arbejde godt.
Sørg også for, at du kontrollerer licensen for alt det digitale materiale – de har normalt en “gratis til kommerciel brug med attribution” -licens, men når du har klikket for at gå til kilden, skal du læse beskrivelsen eller kontakte webstedets ejere for yderligere detaljer , så du ikke overtræder nogen copyright -begrænsning.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *