2020 Tokyo Summer Olympic Mascots

June 7, 2022 0 Comments

2020 Tokyo Summer Olympic Mascots afsløret
Når jeg tænker på år 2020, ser det så langt ind i fremtiden, en med flyvende biler og useriøse androider. Tro eller ej, det er 2 år fra nu, og jeg har ikke set nogen flyvende biler endnu. Selvom jeg er absolut ikke meget ivrig efter at møde nogen ondskabsfuld, replikant type Android.
2020 er også året for Tokyo Summer -OL, og som designer er dette en mulighed for at gå over alle grafiske designfunktioner. Det er især vigtigt at tale om, hvordan du kunne have gjort det bedre. Nå, glæd dig, fordi chancen for at opdele hår er her: Mascots of the Great Event er blevet afsløret.

Der var tre sæt af dem annonceret et år før. Hver har en til OL og en til Paralympics, og vinderne blev valgt baseret på børns stemmer. Det er rigtigt! 16.769 skoler spurgte deres grundlæggende studerende, som bedst ville repræsentere deres land og kultur. Jeg gætter på, at de ikke gennemgik nogen kompliceret analyse, i stedet valgte de sødeste, mange relatable. Faktisk synes jeg, at de er ganske hypnotiserende (hej, manga øjne!) Og futuristisk udseende takket være de skarpe kanter. Er det underligt, at det tredje sæt maskoter får mig til at tænke på Rusland?

Uanset hvad, nu hvor vi har maskoterne, kan du forvente dem overalt i 2020 i parader, i skarer med fans, over hele sociale medier eller jubel for atleterne. Deres formål er selvfølgelig at skabe hype og kommunikere ånden i spilene. Navnene vil blive annonceret på et senere tidspunkt, og i mellemtiden kan du se på deres profiler og lære om deres personligheder:

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *