21 kjoler bedst til arbejde og weekend

July 17, 2022 0 Comments

for eksempel bar jeg denne kjole, mens jeg rejste i Frankrig. Er jeg den eneste, der føler hatte, selvom de er svært at rejse med, er det så nødvendigt til den samlede jet sæt vibe?. Den dristige faste farve og under knæet ville være ideel hjemme på kontoret. Men det flydende linnedstof fik det også til at føles virkelig frisk og afslappet til rejser. For mig handlede det om at arbejde i tilbehør, der satte det overordnede looks tone.
Bemærk: Dette er ikke en moderskabskjole, men criss-cross-fronten kan bindes, som du vil. Så jeg var i stand til at bære det over stødet.

Cefinntwist-front Voile Midi-kjole (overkommelige linnedkjoler her, her og her)

Janessa Leonesuzanne hat (lignende mulighed her)

Det kommer virkelig ned på tilbehør og lader dem polere et kig perfekt efter en professionel ramme. Eller give dig lidt mere komfort og funktionalitet til afslappede dage. Jeg holdt tingene på den delikate side med dette look, fordi den sidste ting, jeg vil have vejet mig ned under lange gåture i den franske riviera, er tungtgående tilbehør, knowwhatimean?

Carolina Herreraella insignia bærepose (overkommelige stilarter her og her)

Le SpecsRapture Cat-Eye solbriller

Joanna Laura Constantinetribale Gold-lagde stenøreringe (overkommelige stilarter her, her og her)

Den sidste ting, du ønsker, er et skab fuld af kjoler, du elsker, men kun til meget visse lejligheder. Investering i stykker, der kan arbejdes (ingen ordspil beregnet) i flere scenarier, fra servicemøder til weekendbrunch-indhentninger, åbner meget meget mere plads til at have lidt frock-fokuseret sjov. Med sommerens hængende og bedste rejsevejr, der kommer op, vil planer i sidste øjeblik helt sikkert følge. At tilføje et par fleksible stykker til din garderobe er smart og rettidig.

Cefinntwist-front Voile Midi-kjole (overkommelige linnedkjoler her, her og her)

Mystiqueimitation Pearl Sandals (Mere Pearl Sandals her, her og her)

Le SpecsRapture Cat-Eye solbriller

Nedenfor er der en round-up af mine yndlingseksempler på arbejde til weekendkjoler, der er lige så ukomplicerede mandag som på lørdag. Hvis vi kun kunne sige det samme om os selv …

Multitasking-arbejde-til-weekend-kjoler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *