4 Vintertidsfrakker hver pige skal eje

July 14, 2022 0 Comments

Floral Jacquard frakke: Smythe | V-hals sweater: Halogen | Letvask denim: God amerikansk | Loafers: Gamle, elsker dette par | Læderbælte: Halogen | Taske: J.W. Anderson (lignende her og under $ 100 her)

Med vinteren rundt om hjørnet er det tid til at forberede dit arsenal af overtøj til at kaste temps. Vi er mindre end en uge væk fra november (hvordan?!), Og desværre ved jeg af erfaring, at benægtelse ikke holder dig varm. I dag afrunder jeg de fire frakker, som enhver pige har brug for til de frysedage fremover.

Men inden vi hopper ind på min liste, vil jeg notere Nordstroms dedikerede samling af overtøj, der alt sammen er under $ 200, som du kan læse her. Hvis du søger at opdatere din frakkekollektion med nogle fantastiske, overkommelige skønheder, er det dit sted.

Uden derudover giver jeg dig de fire hæftekoblinger, som alle har brug for i deres skab til efterår og vinter …

#1 // puffer frakke
I de brutalt frigide dage skal du vælge puffercoat (f.eks. Bærbar sovepose) og heldigvis er disse skønheder stort set på trend denne sæson. Uber isoleret og utroligt let, intet gælder i varme som disse nedfyldte, vatterede puffere.

Jeg er besat over denne langline-quiltede puffercoat med faux-bur-trim, som jeg fandt på Nordstrom (og det er under $ 150!). Ikke kun kommer det i tre fantastiske farver, det er også vandafvisende! Hvis du er på markedet efter en kortere mulighed under $ 150, skal du tjekke denne quiltede puffer fra Topshop (den kommer også i sort!).

For alle mine canada goose fans, tjek denne power-fill-jakke, der lover at holde dig varm, selv i de koldeste temps. Trækkordens talje klæder sig perfekt, og det vandafvisende ydre lag holder dig tør i regn, sludder eller sne.

I $ 250 og under prisklasse bliver det ikke bedre end denne bælte Ralph Lauren ned frakke. Longline -silhuetten og drawcord -hætten holder dig afslappende, og uafgjort bæltet forhindrer dig i (fuldt ud), der ligner en marshmallow. Tilføjet bonus: Du stikker ud fra et hav af sort i denne bedste bordeaux nuance!

Hvis du søger at vove dig ind i nye strukturer, kan du tjekke denne sorte velour -skønhed!

#2 // klassisk uldfrakke
En no-brainer, men skal nævne det: alle har brug for en klassisk uldfrakke. Tidløs, sofistikeret og alsidig, denne vigtige Wintertime Garderobe-hæfteklamme er lige så bedst til lagdeling ovenpå din arbejdsuge-dragt, da den er parret med afslappet weekend denim. Intet trækker et tøj sammen som en tidløs skræddersyet frakke – det er det bedste finish (og ingen har brug for at vide, om du har på dig en dragt eller din pyjamas top nedenunder).

Fuldt ud. Swoon. Over denne militærinspirerede fit-and-flare frakke fra Ralph Lauren (og det er under $ 250!).

For den vigtigste klassiske frakke, se ikke yderligere end denne dobbeltbrystede sorte appel fra Mackage. Jeg elsker den bredde krave og den bælte fit-and-flare silhuet.

Forelsket i denne tidløse marineblå to-knap Reefer-frakke!

Du ville aldrig tro, at denne dobbeltbrystede uldblanding er under $ 150. Ladylike -stil leverer en knockout -timeglasform, og den er lige så smuk i hvidt og lyserødt som i sort.

I øjeblikket dør over denne herretøjsinspirerede uld og cashmere frakke fra teori, der kommer i tre farver! Cashmere-infunderet uld? Bare tag mine penge allerede.

#3 // Moto jakke
Handelsklassikeren for cool, Moto er go-to-jakken, der skal kaste på til mindre formelle lejligheder-uanset om du er på vej ud til drikkevarer eller kører ærinder i weekenden. Der er ikke meget, jeg elsker meget mere end en klassisk sort moto, men hvis du læser dette indlæg, ved du allerede, at jeg virkelig er at grave de opdaterede farver og finish, der stjæler scenen denne sæson.

“Ultimate Leather Jacket” er navnet på denne klassiske moto, og jeg kunne ikke være mere enig … det er godt værd at investere. Tjek også denne under- $ 100 klassiske sorte skønhed!

Træd op på dit Moto -spil med denne ruskindjakke.

Hvis du er alle sammen på den metalliske tendens denne sæson, skal du gå i fuld glam med en metallisk moto (det er under $ 200!).

Jeg elsker den rige bordeauxfarve i denne faux-læderjakke. Prispunktet er heller ikke dårligt!

Sidst men bestemt ikke mindst beviser denne blomster sorte læderjakke fra Topshop, at du kan være hård og feminin.

#4 // Erklæringsfrakke
Du kender de dage, hvor du løber rundt og ender med at bruge meget mere tid i din frakke end bare at bære dit faktiske tøj nedenunder? (Jeg tjekker dig, New Yorkere!) Det er dagene til udsagnsfrakken, f.eks. Dit overtøjstøj. Bunke på de mørke/neutrale afslappende lag nedenunder og lad dit overtøj tale. En erklæringsbelægning som den blomster appel, jeg har på i dag, klæder sig hurtigt et ellers grundlæggende tøj.

Denne chef Houndstooth frakke? DØD!

Lav en erklæring med plaid (sæsonens tryk!) Men held og lykke med at beslutte mellem denne J. Crew Plaid Bomber (under $ 200) og denne langline plaid frakke (under$ 150).

Denne fantastiske uldblanding er lige så klassisk som den er cool.

Lav en sjov erklæring med denne legende polka dot uldblandingfrakke fra Kate Spade.

Jeg er besat af denne Killer Leopard Print Coat (og det er under $ 200!).

Blomster Jacquard frakke: Smythe | V-hals sweater: Halogen | Letvask denim: God amerikansk | Loafers: Gamle, elsker dette par | Læderbælte: Halogen | Taske: J.W. Anderson (lignende her og under $ 100 her)

Tak til Nordstrom og Shopstyle for at samarbejde om dette indlæg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *