Ambitious Collective First Line

September 5, 2022 0 Comments

Ambitious Collective er frisk lanceret, og det er ude med 8 varer, 5 skærmprintede tee tee shirt -design og 3 snapbacks. Konceptet bag tøjlinjen er, at du aldrig må tilbage fra dine bestræbelser og aldrig lade nogen person forhindre dig eller mobbe dig til at give op.
At have en meget mere aggressiv sindstilstand indikerer, at du er bundet til at blomstre, når andre vender sig rundt og overholder. Og bøjning er ikke, hvad ejerne af ambitiøst kollektiv har i tankerne!
”Vi henter inspiration fra vores baggrund, oplevelser og fra vores omgivelser. Vi er afkom til trodselig og frygtløse go-getters, der gennem god gammeldags, rent og oprigtigt hårdt arbejde formåede at bane vejen for os. Deres kamp sammen med deres kæmpende ånd var dybt indlejret i os. ”
For nogle er livets scenarier eller ulemper de bedste påskud til at glide ind i middelmådighed, men det har aldrig gjort ledere og heller ikke forårsaget succes. At tage vejen mindre rejste vil adskille dig, mens ambition og beslutsomhed holder dig i gang mod dine mål.
Ambitious Collective First Line!
Ambitious Collectivearmed og DangerousDark Horsebeyond Det stærke koncept af mærket, ambitiøs kollektiv viser en rigtig god samling af grafik, pænt udført og original, priserne fra $ 28 for T-shirts til $ 30 for snapbacks. Du kan se fra Hi-Q-billederne, at kvaliteten er blandt dette label’s prioriteter, der placerer dem blandt de bedste streetwear-etiketter, der er lanceret ideelt nu. Webstedet er let at navigere på, og lookbook får T-shirts til at skille sig ud.
Se selvfølgelig og slutte sig til dem på Facebook og Twitter!
Uafhængige tænkeredark hestemadge
Uafhængige tænkere Mundo es Tuyo
0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *