Blomsterblyantskørt + beskåret sweatshirt

May 23, 2022 0 Comments

nederdel: Milly (også her og her, såvel som som kjoleversionerne her og her, der er 40% rabat!) | Sweater: Tibi | Taske: M2Malletier | Sko: Steven (ved større salg! Også her og her) | Halskæde: Julie Vos (lignende lige her såvel som her) | Solbriller: Miu Miu C/O Ditto

< >

Du kan anerkende dette blyantskørt fra sidste uges tredobbelte risikoudgivelse, hvor jeg parrede den med en stribet tee. Du kan ligeledes anerkende nederdelens tryk fra denne udgivelse, der indeholder en MIDI -kjole af den nøjagtige samme designer med en ekstremt ligeledes strålende farvet abstrakt blomsterprint.

Jeg anerkender, at beskrivelsen bare havde brug for en seks-bils pileop på fire adverb såvel som to adjektiver, men det var værd at understrege dybden såvel som bredden af ​​min kærlighed til den farverige blandede drink, der er denne samling af Milly-stykker. Du forstår fra mit indlæg i sidste uge, at min foretrukne type blomster er en abstrakt blomster, så denne trykte fest er lige op i min gyde.

Det har været 70 såvel som solrige lige her i San Francisco for nylig (jeg ved, det værste), så jeg følte, at det var på høje tid at bryde ud af min neutrale binge med dette livlige ensemble. Især med New York Fashion Week, der starter senere i denne uge, er jeg klar til at begynde at kaste de neutrale-tunge paletter fra tidligere landingsbaner samt begynde at omfavne farvenes genoptagelse! Orange i Specifik blev fremtrædende fremtrædende på foråret 2016 -landingsbaner i Altuzarra såvel som andre, så jeg mener, at Netflix har ret. Det kan virkelig være den nye sorte.

God tirsdag!

P.S. Nye favoritter er føjet til min butiksside, så inspicér dem herude!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *