Breaking retningslinjer

August 4, 2022 0 Comments

Eyelet er typisk for afslappet til en professionel ramme, især fordi det typisk kommer i form af nogle saucy lille sommers sundress, som bestemt er et stort fedtnr på arbejdspladsen. Dog stødte jeg på flere øjenletters nederdele i foråret, inklusive denne røde fra J. Crew, og indså, at der skulle gøres en undtagelse.

Det er unødvendigt at sige, at dette rosafarvede nederdel og jeg faldt dybt, dybt forelsket. Så for at fuldføre den dybe kærlighed og kærlighed, vi deler, og gøre det nederdel, som er passende, valgte jeg at modveje det ellers afslappede eyelet-stof med meget mere firmaets formelle elementer som denne blazer og silkebluse. Således håber jeg, at jeg med succes har Jedi-Mind-tricket eyelet til at være et kontor passende mulighed.

Nu hvad angår farvekombinationen … vokser op, lærte min mor mig at aldrig lyve, aldrig stjæle, aldrig snyde og vigtigst af alt, aldrig at bære hvidt før Memorial Day eller kombinere lyserød og rød. INGEN UNDTAGELSER. Nå, mine oprigtige undskyldninger, mor, men jeg bliver nødt til at hoppe på den lyserøde og røde båndvogn, som vi er begyndt at se en masse i de sidste par år. Jeg skal sige, at denne crashkollision af koraller og rød er en slags chef.

Uanset om det er eyelet på kontoret eller kombinationen af ​​lyserød og rød, er det bemærkelsesværdigt, at det, der plejede at virke så forkert nu, bare synes … så rigtigt.

(Dette er enten en indikation af en meget mere højt udviklet modesans eller en fremskridt neurologisk lidelse. Som for nu forbliver jeg udiagnostiseret.)

Nederdel: J. Crew; Bluse: Adam (lignende her); Jakke: Ralph Lauren (lignende her); Sko: J. Crew (lignende her); Armbånd: Kate Spade (lignende her), Alex og Ani; Øreringe: Kate Spade; Halskæde: Amrita Singh (lignende her); Polsk: Essie (Forever Yummy)

Tjek endnu meget mere fra den stilfulde aflukke på …

Instagram+Bloglovin+Facebook

Twitter+Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *