Cartooning af Illustrator Shiffa

July 3, 2022 0 Comments

Jeg vil ikke begynde at tælle priserne, og Big Projects Illustrator Shiffa var en del af, da han selv betragter dette som at være prætentiøs. Så jeg vil fortælle jer, at denne person ser reklamedesign som hans sande kald. Han siger, at han er en “Chilango”, som er et slang -demonym for borger i Mexico City. Han voksede op med at tegne og spore tegneserier, lavede fotokopier, men også gjorde jobbet som en kunstdirektør. Udenlandske klienter såvel som manden fra hjørnerne har været hans klienter.
Jeg fandt noget meget ejendommeligt og specielt om hans biografi – han insisterer på ikke at ville tale om sig selv i den tredje person. Der er en stærk psykologisk sammenhæng mellem det aspekt og kunstner, der prøver at præsentere sig for verden. Jeg troede altid, at det er meget prætentiøst, men blogging så længe viste jeg mig også, at nogle kunstner bruger den tredje person til noget at indstille indholdet til websteder og blogs, der leverer informationen om dem. Jeg prøver at se den sidste del og ikke det massive ego, der ligger inde i hver kunstner.
Men Shiffa glider lidt sarkasme ind ved at sige det og på samme tid faktisk henvise til sig selv i tredje person. Shiffa, du rascal!

36 dage med type fra Shiffa på Vimeo.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *