De gode, de fattige såvel som spændingen ved konkurrencesteder. Del 3

September 26, 2022 0 Comments

Dette er den tredje, længe forsinkede såvel som den endelige rate af min serie af artikler, der taler om UPS såvel som Downs of Contest -websteder. I mit allerførste indlæg fremhævede jeg metoden, hvor kunstnere/ Designere kan få mest muligt ud af konkurrence -websteder, selvom de ikke får den enorme præmie, min anden handlede om den metode, hvor stemmerne betyder, såvel som de forskellige metoder, hvor du også kan stemme eller få stemmer, Som nu vil mit tredje indlæg ideelt gøre vigtige tip til metoder til potentielt at forbedre stilkonkurrence -websteder. Den allerførste ting, som jeg mener kan ske ekstremt hurtigt, handler om ejerskabet af designet.
De fleste konkurrencesteder vil tage fulde rettigheder til stilen, hvis stilen vinder, såvel som mens stilen stadig er på webstedet. Hvilket øger problemet, hvad nu hvis stilen afslutter afstemning såvel som lang tid går uden at få en, du vandt varsel? Så hvis du vil gå ind i stilen i en konkurrence et andet sted eller tilbyde den til nogen, bliver du nødt til at komponere en e -mail, der beder om de store mennesker, der administrerer disse ting på webstedet for at tage det ned.
Hvorfor alt det trængsel, når alt dit krav er en eliminering fra webstedsknappen? Dette er bestemt ikke raket-videnskab at implementere, såvel som at forestille sig, hvor meget meget lettere livet ville være for alle. I stedet for at sende en e-mail såvel som at vente på et svar i stedet for at få nogle mennesker tjekket et ton e-mails såvel som at gøre nøjagtigt de samme mennesker manuelt eliminere design- hvorfor ikke bare klikke på en knap samt administrere alle dette?

I direkte forbindelse til de spørgsmål, jeg påpegede for afstemningssystemerne, kan nogle få af dem blive rettet ved at straffe snyderi. Ja, det er rigtigt, hvis du kan bemærke, at nogen snyder med stemmerne, et øjeblikkeligt forbud eller en begrænset gevinstadgang til kan være metoden til at give et eksempel. Selvfølgelig er det en drastisk foranstaltning, men som sagt, at gøre et eksempel på denne type ting kan være metoden til at gå i at forhindre dem i at ske.
Den nøjagtige samme bestemmelse kan bruges til de mennesker, der trolling, dem, der går rundt og fornærmer andre eller fremsætter racistiske eller diskriminerende kommentarer. Som enhver form for andet forum skal kommentarerne overvåges … og ja, jeg forstår nøjagtigt, hvor enorm en opgave det ville spore alle kommentarer til alle designs, men i det mindste skal der eksistere en rapport til moderatorknap, især nogle steder.
Taler om rapporter, nøjagtigt hvad med en rapport som spam -funktion? Det er uheldigt, at det er kommet til dette, men der er mennesker, der fremmer deres stilarter til aggressivt, hvilket spammer andre mennesker med links til deres design. Det får mig til at både ikke inspicere deres stilarter såvel som at føle sig mindre over dem. Så ved spamming erhverver du eksponering, kun problemet ville være, at det er et dårligt navn, du promoverer.
Det er alle mennesker, ja, alt hvad jeg kan huske på fra min liste over ranting. Jeg vil gerne høre, hvilke andre tip, du gerne vil foretage i køb for at gøre konkurrence -websteder til et meget bedre sted for os alle. Tøv ikke med at offentliggøre her, så godt du kan også give mig feedback, dvs. hvis du er enig eller uenig i mine synspunkter om sagen. Tak for at have læst min 3-Article Long Rant!

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *