Fabricio Marques – Illustrationer i et nøddeskal

October 1, 2022 0 Comments

Fabricio Rosa Marques er en kunstner fra Berlin. Han er en grænsefladedesigner om dagen såvel som en illustratør om natten. Hans illustrationer varierer fra superheltfigurer, der laver sjove ting til lette karakterer såvel som genstande. Hans tegninger er inspirerende, da han bruger sin innovative dygtighed til at interagere en historie, besked eller idé. Du kan se, at han justerer stemningen såvel som stil på sine illustrationer i overensstemmelse hermed, så han kan afsløre en munter følelse med hver tegning.
Fabric8 udgiver en ny skitse hver dag, såvel som med hver skitse skaber han en finurlig stemning, selvom du ikke ser direkte på den. Hans kunst tiltrækker samt dirigerer interessen for en bevidst sætmetode (men den kræver ikke opmærksomhed), såvel som den kommunikerer et bevidst budskab, hvis du betaler direkte interesse for det. Kunstneren håndterede for at tilføje sin egen karakter såvel som karakter til sine tegninger og producerede fantastiske illustrationer.
Bortset fra at han ligeledes stilarter lette og små illustrationer/ikoner med en smule bevægelse i dem. Han tilføjede ligeledes et par opbygningsanimationer til forskellige genstande i køb for at producere et utroligt billedglas. Den særskilte ting ved disse bevægelige illustrationer er det synspunkt, som jeg tænker på helt fantastisk. Lige her er nogle eksempler på hans animerede arbejde.

Lang historie kort, Fabricio Marques er en utrolig illustratør såvel som du kan se alt hans arbejde med dribling eller enten ved at gå til sit websted: Fabric8. Undlad at huske at tilføje ham på Instagram, da han er absolut en kunstner, du gerne vil følge. Klik på billedet herunder for at gå direkte på hans Instagram -side.

Lad os nu inspicere et par af hans illustrationer såvel som ikke undlader at huske, at han i øjeblikket søger efter freelance -job, så føl dig helt fri til at mindske ham en linje.
Superheltillustrationer af Fabric8

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *