Ferie Horror Stories

December 8, 2022 0 Comments

med ferie der kommer op, her er et sjovt emne til i dag: Lad os alle dele vores feriehorrorhistorier! Hvad gik komisk galt på din ferie? Hvad var en rookie -fejl, og hvad var bare en af ​​disse ting? Hvad ville du gøre anderledes for at planlægge din næste ferie?
Min $ 0,02: I sidste uge gik vi på en strandferie med mine svigerforældre. Det var beregnet til at være en fantastisk, charmerende tid væk for os alle og drengernes første rigtige tur til stranden. Vi havde endda fået billetter til Disney World (en time væk fra hvor vi boede) for at gå og tjekke ud for en dag.
På dag 3 faldt jeg i poolen i huset (jeg lover at drikke ikke var involveret), og på en eller anden måde skadede jeg mit knæ nok til, at det ikke længere kan bære vægt. Yay!
Dag 3 blev tilbragt på skadestuen (hvor Docs sagde, at intet blev brudt og instrueret mig om at ris det), og dage 4-6 blev brugt lounging på sofaen. Der er ingen smerter, ingen hævelse, ingen blå mærker – det holder bare ikke vægt. Vi er tilbage fra ferie nu, og jeg ser orthoen i eftermiddag. På plussiden: Jeg fik meget mere læsning, end jeg har gjort i lang tid (hooray for biblioteksbøger på Kindle) – og Disney -turen er blevet udsat for en senere ferie.
Jeg var dog ikke det eneste havari på turen – min svigerfar afviklede på ER og måtte blive en aften for observation. (Han har det godt nu.)
Min ægtefælle gik ud i havet for at spille – med sit budget og iPhone i lommen. Senere, da resten af ​​sit budget tørrede, mistede han sit kørekort dagen før vi skulle flyve hjem. (Forbløffende fandt nogen hans licens, og vi var i stand til at hente den, før vi gik om bord på flyet, og han er alle sat op med en ny telefon nu.)

Det var en komisk dårlig ferie – og alligevel er jeg taknemmelig for, at det ikke var værre, og jeg ramte ikke mit hoved i nærheden af ​​poolen, og det var mig i stedet for drengene. Min ægtefælle fandt dette skudglas i en gavebutik og måtte få det.
Damer, hvad er Brasiliens fodboldlandshold Trøje dine yndlingsferiehorrorhistorier? (På flip side: Er din feriehorrorhistorie, som du ikke har haft tid til at bruge din ferietid?)
Opdatering: Jeg rev min ACL på denne rejse! Min “knæforstuvning” helede aldrig helt – selv efter at jeg kunne gå på det, kollapsede jeg tilfældigt tilfældigt, så de kræfter, der endelig tog en MR. Det viser sig, at nogle mennesker har brug for deres ACL for stabilitet – så jeg havde ACL -kirurgi i april 2016.
PSST: Sådan rejser du Real Sociedad Trøje på ferie uden at miste sindet, hvordan man planlægger en West Ham United Trøje ferie og ferieetikette på kontoret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *