Har lav budgetplan: Du kan stadig åbne en personlig label -beklædningslinje

November 6, 2022 0 Comments

Har lav budgetplan: Du kan stadig åbne en personlig label -tøjlinje
20/05/2018, udgivet af Alanic Global
Privat label var, da et rentesatsareal forbeholdes store detailhandlere med uendelige budgetter. Med nylige skift i detailsalgslandskabet giver personlig label nu mening for mindre detailhandlere såvel som butiksejere.

Stigmatiseringen bag ‘private’ etiketprodukter er alle selvindgivende. Design, sourcing samt produktion af produkter, der er personaliserede til dit klientel, er lettere end nogensinde. Dette er kun et par af grundene til, Sydkoreas fodboldlandshold Trøje at den personlige etiket er steget siden 2008 såvel som fortsætter med at stige. Halvdelen af ​​det produkt, der tilbydes på markedet, bringer deres egne personlige label -tags.

Faktorer i vellykket personlig labelfremstilling
Privat label tilbyder en uovertruffen mængde innovativ styring i lidt skala. Kan du ikke opdage den perfekte sko til din butik? Gør det såvel som at mærke det med din egen label. Der er ingen grund til, at din butik ikke skal sælge fodtøj på hjemmemærket. Her er en guide til personlig label -succes.
Privat label er mest passende til produkter, der kan produceres på en stram rutine, mens de bevarer høje kvalitetsstandarder af høj kvalitet. Personlige label Engros beklædningsgenstande Producenter skal være i stand til at garantere deres detailkunder med pålidelig levering til tiden.
Derudover skal de være alsidige tilstrækkelige til hurtigt at øge produktionen for at tilfredsstille boost i efterspørgslen eller ændre produktets formulering i henhold til detailhandlerens ønsker. Detailhandlere ser efter producenter, hvad enten de er store eller små, der er velovervejet inden for deres marker. I et ret ungt firma kan ejernes eget omdømme imidlertid kompensere for Japans fodboldlandshold Trøje firmaets korte track record. Så fortsæt med at købe dine klienter.

Alanic Worldwide · Har lav budgetplan: Du kan stadig åbne en personlig label -tøjlinje
Pris er et mere vigtigt element i vellykket personlig labelfremstilling. Omkostningerne skal sammenlignes positivt med at stride navnemærker, mens de ligeledes muliggør både producenten såvel som detailhandleren at tjene penge. Generelt giver salget af engros personlige label beklædningsgenstande store volumen, men stramme marginer, så omkostningsberegninger er afgørende. Derudover forventer detailhandleren generelt at se en indtægtsmargin på personlige labelprodukter, der er 8 til 10 procent højere, end den modtager med navnemærker. Når man beregner de endelige salgsomkostninger for personlige label -varer, skal producenterne være sikre på at tænke på enhver form for omkostninger, der er afholdt, især for den personlige label -linje. Disse kan omfatte skræddersy produktet til at tilfredsstille detailhandlerspecifikationer eller designe speciel emballage til enhver detailhandler.
Annonceringsprogrammet for personlige labelprodukter består af to dele: kontrahering med detailhandlere til endte med at være deres leverandør for et specifikt produkt, samt hjælpe forhandleren med at reklamere for det endelige forbruger. Hvis en lille virksomhed mangler færdigheder i at håndtere detailhandlere, er det muligt at ansætte distributører eller konsulenter, der er specialiserede i salg af engros personlig labelbeklædning. Det er især vigtigt at bestemme mængden af ​​emballage, der skal opbevares på lager, da yderligere emballage med en bestemt detailhandelsmærke bliver ubrugelig, Manchester United Trøje hvis tilbudet falder igennem.

Tags:
Producenter af private label -tøj
Privat label tøj
Producenter af private label -beklædningsgenstande
Privat label Engrosbeklædning
Engros personlig label tøj

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *