Hvordan man style afslappet tøj til forårstrend 2022

December 13, 2022 0 Comments

98.c_project

For at hjælpe dig med at organisere din garderobe eller finde dit Spring Best Outfit, har vi afrundet masser af smarte og afslappede forårstøj til alle slags lejligheder, uanset om du går ud på en tur for at nyde det dejlige vejr og tager dig mor ud til frokost eller bare nedkøling derhjemme.

Forårsstemningen er en reel optimisme, men hvor tidligere sæsoner måske er gået i overdrive med ønsket om at pynte sig selv for selv den mest beskedne ugentlige købmand, er foråret/sommeren tenden et tidspunkt og sted at være ekstra ekstraordinær, men stadig stærk Efterspørgsel og behov Argentinas fodboldlandshold Trøje for let, enkel, luksuriøs, det bedste afslappede tøj til kvinder og tøj, du kan Olympique Lyonnais Trøje bære på en enkel måde.

Faustine.clerc

Uanset om det er til skole, arbejde eller en familiebegivenhed, foretrækker mange mennesker komforten af afslappet slid frem for mere formelt slid. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at ofre stil for komfort. Med lidt kreativitet og fremsyn i valg af materialer og farver kan du nemt se chic ud med afslappet tøj med samlingen fra Holapick.

Om Holapick;

”Holapick er en international hurtig mode B2C e-handelsplatform. Når de samler det nyeste inden for kvinders modebeklædning og modetilbehør, er de forpligtet til at give det perfekte valg til meget lave priser. Mærket blev grundlagt i oktober 2008, hovedsageligt for målmarkedet for Europa, Amerika, Australien og Mellemøsten og andre forbrugere, har virksomheden dækket mere end 220 lande og regioner over hele verden. ”

Se også

Shop & Style, Summer Fashion
hvordan man styler tilbage hvide kjoler trend i sommer 2022

ViaEmmajang

Masser af steder at besøge denne sæson og næste sæson (sommer), folk at se og masser af ensembler, der skal matche. Så mens der på den ene side er et meget klart skift mod afslørende, meget sassy typer tøj, er der også en meget elegant og diskret antitese ved spillet. Det taler om ønsket fra den moderne shopper og den naturlige tendens til at ændre ens sind.

Og hvis du vil have endnu flere sæsonbestemte modeideer til 2022, har vi alle foråret 2022 modetrends, de bedste afslappede bluser, nederdele og afslappet maxi -kjoler til kvinder fra dette brand, rulle nedenunder for at style afslappet tøj til forårstrend 2022 og få din favorit!

Bomuld og linned solid farve løs kjole

Blomsterprint V-hals langærmet bluse

Bomuld og linned solid farve lapel langærmet lommer enkel løs afslappet lang skjorte kjole

Løs afslappet blomsterprint Sanfrecce Hiroshima Trøje V-hals tre-kvarter ærme shirt

Vintage løs print v-hals maxi kjole

Fast farve mode tre-kvart ærme t-shirt

Afslappet blomsterprint korte ærmer besætning hals midi kjole

Mode bredbenbukser jeans

Vintage knap plaid 3/4 ærme skjorte

Løs solid farve bomuld og linned casual bukser

Langærmet bunkehals strikket pullover

Løs afslappet check lam uld lynlås cardigan frakke

Kvinders nye besætningshals mode langærmet to stykke sæt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *