James Bennett – Fine Illustration

November 6, 2022 0 Comments

James Bennett er en velkendt illustratørkunstner fra Pennsylvania. Hans arbejde er blevet en væsentlig del af den amerikanske illustrationskultur, når han først har modtaget anerkendelse fra Society of Illustrators. Siden da har hans kunst været en bemærkelsesværdig inspiration for magasiner og aviser som: The New York Times, Sports Illustrated, Company Week, Readers Digest, The L.A Times og adskillige mere.
James Bennetts illustrationer inkluderer: Portrætter, redaktionelle og skitser. Altid ved hjælp af et strejf af humor i sine illustrationer lykkedes det James Bennett at imponere snesevis af amerikanske borgere. Han er også kendt i udlandet, især for sin kærlighed til portrætter og fantastiske redaktionelle.
I dag valgte jeg et nyt projekt fra hans portefølje kaldet ”Animals Fun”. Projektet består af flere illustrationer, hvor dyr har det godt. Det er altid forbløffende at illustrere dyr, men hvordan James gør det kaldes fin illustration. Dyrene ser livlige ud, energiske, og jeg vil bestemt gerne hænge ud med dem.
Lad os tjekke en del af hans portefølje. Du er helt fri til at følge James Bennetts Behance -profil for at se alle hans samlinger.
James Bennett-Animals sjove projekt

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *