Juli grafisk design bundt fra Creative Market

August 21, 2022 0 Comments

Udforsk det aktuelle grafiske design bundt fra det kreative marked
Forventningen er forbi. Det nuværende kreative marked juli -bundt er tilgængeligt, og du har en uge til at beslutte, om dette er ”IT” -produktet for dig.
Det er blevet et månedligt højdepunkt at bringe nyheden om en ressourcefuld pakke, der inkluderer skabeloner, skrifttyper, illustration eller fotografering, som blandt andet er, fordi du kan få dem alle til en brøkdel af deres fulde pris.
Denne måned får de samme $ 39 dig 87 produkter fra uafhængige skabere, såsom mandalas, script -skrifttyper, akvarelbørster og illustrationer, sociale mediersæt og mere. Kort sagt, $ 1.563 værd af varer!
Hvad mere er, hvis du deler siden på Twitter, Facebook eller Pinterest, låser du tre nye ressourcer op. Det er oven på de 6 ugentlige gratis varer, du kan gemme til senere brug.

Når jeg taler om freebies, observerede jeg, at der er et andet meget ressourcefuldt materiale, du skal se på. En gratis branding -guide til at starte dig på den ideelle fod i din serviceventur er tilgængelig til øjeblikkelig download. Succesrige kreative markedsbutikejere som Nicky Laatz og Callie Hegstrom anbefalede det som detaljeret og gavnligt for både begyndere og erfarne designere.

I en halv time læst kan du få adgang til indsigtsfulde oplysninger om, hvordan du vælger det ideelle navn til din virksomhed, vælger de ideelle farver og typografi eller hvordan du etablerer en stemme til dit brand. Og igen, hvis du deler den fantastiske PDF -e -bog på dit sociale medienetværk, får du øjeblikkelig adgang til andre tre ressourcer.
Selv hvis du ikke køber bundtet eller nogen anden vare, gør den kreative markedsblog såvel som de forskellige gratis varer, der udsendes hver uge, stedet til et fantastisk samfund til at være en del af!

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *