Made With Innovative Market: Typography Contest

November 6, 2022 0 Comments

Innovativ markedstypografikonkurrence
Og ja, i det øjeblik, jeg var ekstremt forventet, er ankommet. Innovativt marked introducerede den nyeste, seneste “Made with” -konkurrence såvel som stilen er: typografi. Så meget gode ting kan gøres med de ressourcer, der tilbydes på webstedet! Hvis der er noget ekstremt specialiseret med en forbløffende overflod af stilarter derinde, er det bestemt typografi.
For mig, metoden denne konkurrence fungerer, er det som om den blev produceret dette specifikke tema. Mængden af ​​indsendelser kan være massiv, da folk kan lide ganske bogstaver med en motiverende tone. såvel som resultatet er på samme måde underholdende for både designere såvel som offentligheden. Tag alt det høje kvalitetsmateriale på innovativt marked, tro på nøjagtigt, hvor mange citater såvel som ekstern fotografering der er at integrere såvel som måske kan du begynde at genkende nøjagtigt, hvor meget arbejde der vil være med at vælge en vinder. Ud over stadig blev jeg forbløffet over deres interaktion såvel som svar på såvel som fra deres Instagram -konto med over 160 000 tilhængere. Forstår du, at de tager dig tid til at chatte eller lykønske hver deltagere med deres indsats? De virker så til stede såvel som hurtigt nåede, uanset hvor simpelt sagen er.
Jeg beundrer det stærke kvarter, som denne marked for grafisk stil har produceret i et par år. Derfor motiverer jeg dig til at have det sjovt, allerførste, mens du indsender dit arbejde. For det andet er jeg sikker på, at du ikke ville have noget imod en mulighed for at vinde en typografiplakat samt et år med SkillShare -præmie for klasser på kalligrafi, bogstaver, fontstiludvikling samt mere!
Uden videre håber jeg, at du vil prøve at producere noget andet end motiverende plakater samt vinde den enorme præmie, ud over den anerkendelse, du fortjener! Held og lykke og mest af alt, glæd dig i din innovative flair!
Her er nogle dejlige eksempler på det:

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *