Print On Demand med merch af Amazon

October 30, 2022 0 Comments

Merch af Amazon
Print på efterspørgselsmarkedet er blevet enormt. Vi har Redbubble, Society6, Teespring, DesignbyHumans, Zazzle, Spreadshirt såvel som mange andre. Imidlertid trådte en enorm spiller på scenen den 30. september 2015 – Merch af Amazon. Ved at fokusere på T-shirts har tjenesten brug for nulinvesteringer. Såvel som da vi taler om Amazon, er processen ekstremt enkel såvel som giver dig mulighed for at tilbyde straks.

Det giver nøjagtigt de samme fordele som andre POD -websteder, men merch af Amazon perfektionerer det såvel som udmærker sig til tjeneste. Det er enkelt, intuitivt såvel som enkelt at bruge. Du kan uploade dine kunstværker nu såvel som det som et produkt på det websted, der tilbydes for millioner af besøgende inden udgangen af ​​dagen. Når du har valgt typen af ​​T-shirt/farve samt tilføjer beskrivelsen, gennemgås produktet i henhold til deres materielle politik. Hvis det er fint, bliver det et selvstændigt produkt på Amazon. Det vil have en hengiven side, som du kan bruge på din blog, websted, socialt netværk til promovering.

Fra lige her på forstår du boret: klienten bestiller din T-shirt, Amazon udskriver den, behandler ordren, sender den såvel som håndterer enhver type klientpleje. Det, der er fantastisk, er, at dine produkter ligeledes vil blive tilbudt med Prime Shipping. Dertil kommer, at du har valget om at spore dit salg, sammenligne samt forbedre, hvor det er nødvendigt, for at forbedre samt øge din indkomst.

Det, der er temmelig nyt, er, at de eliminerer T-shirts/designs, hvis de ikke tilbyder på 60 dage. Det er en metode til at holde spam under kontrol. Amazon vil bestemt ikke motivere dig til bare at kaste en masse design ind. Hvorfor ikke opdage en niche, da du allerede har forståelsen af ​​Amazon?
En anden ting er at udnytte dem som leverandør såvel som ikke såldistributør, da det bleges i sammenligning med uafhængige etiketter eller opbygger en virksomhed fra bunden. Tænk på merch af Amazon Endnu en kanal for at få dit produkt til kunderne. Forvent ikke at udvikle et langvarigt brand omkring det. Fremme i stedet dit allerede etablerede navn på den største købsplatform i verden. Selvfølgelig kan du ligeledes tænke over det bare en indtjeningskilde ved siden af ​​dit dagjob. Der er ikke noget at tabe virkelig.
Efter alle disse fantastiske ting, lad os adressere et par af ulemperne. Det er tryk på efterspørgsel såvel som den høje kvalitet er ikke den bedste. Inden du får dine forventninger også høje, skal du bestille nogle prøver samt vægt dine valg meget første hånd.
Og en ting mere er, at tjenesten i øjeblikket tilbydes ved hjælp af invitation. Amazon ønsker at sikre, at sælgere tilfredsstiller et specifikt niveau af høj kvalitet såvel som professionalisme, hvorfor ikke alle bare kan tilbyde noget med det samme. Jeg tror, ​​de ikke forventede, at det ville have en så fantastisk effekt med en så overvældende succes, derfor de mange begrænsninger.
Når jeg holder det sind, ville jeg forvente, at Amazon gebyr tjenesten i den ikke vidtgående fremtid, så drage fordel såvel som at smide din hat i lyden nu, mens den er gratis.
I vores fremtidige stillinger vil fokusere på mere specifikke detaljer om merch af Amazon, baseret på erfarne sælgers oplevelse, såsom: strategi, promovering, designstilarter, prisfastsættelse, nøjagtigt hvordan man får dine tee -skjorter stilarter såvel som mere.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *