Rick & Morty Tee Shirts

September 1, 2022 0 Comments

Rick & Morty T-shirts
Jeg har haft en hel del blandede følelser omkring denne sidste sæson af Game of Thrones. Jeg har læst om alle de skøre fanteorier såvel som ikke kunne modstå at se den lækkede episode. Jeg kan ikke tro, at der kun er en episode, såvel som mulighederne er den 8. sæson, der udsendes om 2 år. Det, der bekymrer mig, er dog mange forudsigeligheden af ​​handlingen. Jeg håber, at den 8. episode vil indløse alt.
Så i køb for at distancere mig fra galskaben såvel som modifikationsgear, troede jeg animation. Jeg anmodede om et forslag om en fantastisk serie. Nå, nogen foreslog Rick såvel som Morty, så godt jeg ikke forstår nøjagtigt, hvordan jeg gik glip af dette dukker op indtil nu.
Det er klogt skrivning, indviklet, hård, men det gør dig stadig empatisk med karaktererne. Jeg følte mig endda uheldig for dem til tider, da du ikke kan være sikker på, hvad der vil fungere til sidst. Ligesom ægte liv. Ud over ægte liv er det fuld af en afvæbende vulgaritet. Rick er videnskabsmand, utroligt lys, en rasende alkoholiker, der rejser galaksen med sit naive 14-årige barnebarn, Morty. Overalt går de i gang med sjove vanskeligheder såvel som de ting, de gør såvel som stat, er garanteret at overraske dig. Der er ingen overkommelig vittighed såvel som enhver handling, der kløer, bidrager til plottet.
Derfor er det hele popkulturguld, så du forstår, at der vil være nogle skøre store tee -skjorter med mashups samt fortolkninger af figurerne såvel som episodetemaer.
Det er unødvendigt at angive den absurditet, der var Pickle Rick denne sæson, leverede metode til nogle forskellige tee -skjortertryk, der forekommer at være mine favoritter:

Animationens stil gør dem ideelle til tee -shirts -udskrifter, så lige her meget mere med Morty også:

Vi foreslår helhjertet, at du ser dette show for at give mening om de trippy -design, du lige har set!

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *