Sådan bærer du en bomberjakke til kontoret

July 3, 2022 0 Comments

Som du kender fra min sidste tredobbelte farepost, er bomberjakken et af mine yndlingsstykker i sæsonen, og på trods af trendens afslappede, atletiske begyndelse er der masser af Fantastiske måder at integrere det i din arbejdsgarderobe. Mens dette indlæg viste, hvor fantastisk det kan se på arbejde, når jeg er parret med et elegant par beskårne bukser, parrede jeg i dag denne bombefly med et klassisk blyantskørt og pumper.

Den nøjagtige bomberjakke, jeg har på i dag, er udsolgt, men jeg tror, ​​at jeg faktisk kan lide denne af den samme designer endnu mere! Begge sørger for det bedste efterårskontor, fordi trendaspektet er tempereret af de klassiske messingknapper og Glen Plaid (eller fantastiske reb Jacquard i dette tilfælde). Hver gang jeg vil tilføre min arbejdsgarderobe med lidt ekstra stil, bruger jeg denne afbalanceringsregel: Hvis du vil have det sjovt med tryk eller farve, skal du finde et stykke med en klassisk, konservativ silhuet. Omvendt, hvis du ønsker at sportse en trendy silhuet til kontoret, balancerer den trendy silhuet ved at finde den i et klassisk tryk eller farve. Udstilling A: Dagens trendy bombefly -stil med en klassisk plaid/knap -kombination. Er du med mig?

Jeg får en masse spørgsmål om foretrukne arbejdstøjshæfteklammer, og jeg må sige, at denne St. John Pencil-nederdel er absolut min favorit til alle tider. Det strikkede stof gør det utroligt behageligt og rynkefrit, mens kvaliteten af ​​uld får det til at se helt nyt, uanset hvor mange millioner af gange jeg bærer det. Hvis du arbejder i et miljø, hvor blyantskørt er på konstant rotation, kan jeg ikke anbefale en investering i et St. John -stykke eller to meget nok.

Jakke: Phillip Lim | Skørt: St. John | Bluse: Frame | Sko: Saint Laurent (lignende her) | Solbriller: Smoke X -spejle (sidste slidt her) | Hoop øreringe: Gamle, lignende her | Lip: NARS (Het Loo)

< >

Tak til Nordstrom for at samarbejde om dette indlæg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *