Stor meddelelse!

July 12, 2022 0 Comments

Mens San Francisco har et meget specielt sted i vores hjerter, er Rich og jeg så glade for at meddele, at vi flytter tilbage til NYC! Sheesh det er vanvittigt at lægge det skriftligt ned, og så vidunderligt at endelig dele det med jer alle!

Der er masser at diskutere i dag, herunder info om nogle ansættelser, vi laver på Trove (rulle ned til bunden af ​​dette indlæg, hvis du er interesseret!), Men lad mig først fortælle dig lidt om, hvordan alt dette kom til udførelse. (Det var en stor Apple-vittighed. Få det? Frugt? Apple? Måske ikke.) Hvis du er ny-ish til denne blog, ved du måske ikke, at min ægtefælle rige og jeg mødte faktisk, da vi begge boede i NYC rigtigt Efter college for seks år siden. Efter at have dateret i NYC i to år, var Rich nødt til at flytte til San Francisco for et nyt job, men jeg blev i NYC, og vi gjorde den gode ol ‘bicoastal langdistance ting i de næste to år.

Efter to års lang afstand (Sheesh, det er som om vi kun gør ting i to-årige trin …) forlod jeg mit job i finans i New York for at lancere Trove med Rich. Han var også lige ved at starte et MBA -program i Stanford, så seks måneder efter at have forladt mit job i NYC, flyttede jeg mig selv og den nye forretning fra New York til San Francisco for omkring halvandet år siden. (Der! Brød den to-årige tendens! Fed Moves!) Da Trove er en mobilapp, var Silicon Valley Tech-scenen et vidunderligt sted at lancere virksomheden, og mens jeg var hjertebrodt til at forlade NYC og mine bedste venner, hurtigt, blev forelsket i San Francisco. Det er sådan en speciel by, der blev gjort alt det sødere af Rich’s familie, der er i nærheden, og min tante og onkel bor kun et par blokke væk fra vores lejlighed.

Efter Rich’s eksamen fra Stanford i foråret og den offentlige lancering af Trove, syntes alle fingre imidlertid at pege os tilbage i NYC -retning. Med to modecentriske virksomheder (memorandum og trove) tilbyder Big Apple uovertrufne muligheder og er virkelig det bedste sted for os at drive vores virksomheder på dette tidspunkt i vores liv. Der er ingen by, vi elsker mere, og intet sted, vi finder mere inspirerende både personligt og professionelt, så vi er helt i ekstase til at gå tilbage til vores elskede NYC! Vi ville bare ønske, at vi kunne bringe hele vores vestkystfamilie og venner med os …

Så selvom vi er ødelagte for at flytte væk fra familie og venner her i Bay -området, er vi glade for de muligheder og eventyr, der ligger foran i New York. Vi kommer altid tilbage for at tjekke San Francisco til ferie og andre ferier hele året rundt, så afgangen gøres meget lettere ved at vide, at vi ofte kommer tilbage!

Rich og jeg er lige begyndt at kigge efter lejligheder i NYC, så hvis du kender til rummelige to-værelses lejligheder til leje i Tribeca, skyde mig en besked på Mary@memorandum.com, og jeg lover, at vi vil navngive vores første barn efter du. Selv hvis dit navn er Matilda og vores første barn er en dreng.

Hvis du bor i NYC, og du er forbløffende, eller du kender nogen forbløffende, og en eller begge af jer leder efter et job, ansætter Trove! Vi er især på jagt efter nogle mere talentfulde udviklere til at deltage i vores stadigt voksende team af ingeniører, men fylder også flere andre positioner. Klik her for mere info!

Kjole: Wayf | Taske: J.W. Anderson | Bælte: Gamle, lignende her og her | Sko: Gamle, lignende her og her | Barrette: Fru President & Co. | Solbriller: Eventyrland | Ringe: Mejuri

< >

MMK, jeg skal drukne i New York City -lejlighedsfortegnelser nu … Ønsker mig held og lykke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *