Tre nye denim -mærker, du har brug for at kende

September 24, 2022 0 Comments

Eyelet Top: Alexis C/O Shopbop | Tux Stripe Jean: C/O Veronica Beard | Bokspose: Love Binetti C/O Shopbop | Bow Sandals: Sudini

Element numero uno på min efterårshoppingliste er altid denim, det troværdige året rundt skab hæfteklammer, der aldrig mislykkes. Hvis du som mig søger at friske din samling til efterår og vinter, tænkte jeg, at jeg ville dele tre yndlingsmærker, der for nylig har gjort deres første foray til denim: Veronica Beard, Rebecca Taylor og Everlane!

Parret, jeg sportsligt i dag, er en favorit fra Veronica Beards nye denim -kollektion, der indeholder en trendy trendy beskåret flare ben med virkelig fantastiske røde og marineblå grosgrain -smoking, der striber ned ad siderne. Paletten er bedst til at overføre til at falde (spoiler alarm: Jeg vil have på rød hele sæsonen, som om det er min J-O-B), og pasningen er suveræn. Jeg ser i øjeblikket også på disse bedste høje taljerede skønheder, der har en rigtig sød flossede fald til, når loafers og sandaler stadig er i spil, mens de også har det bedste tynde ben til lagdeling under over-knæstøvlerne, når temperaturerne begynder at falde .

For det andet på min liste i dag er Rebecca Taylor, og du kan se mig sportslige nogle virkelig fantastiske patchwork denim af Rebecca Taylor i denne Instagram. Jeg siger dig, pasform og kvalitet kan ikke slå. Jeg har lige købt dette par i samme pasform, men en klassisk lysvask og kan ikke vente med at bære dem alle fald.

Sidst men ikke mindst er Everlane, som er den eneste af de tre, jeg faktisk ikke har prøvet endnu, men i betragtning af at alt Everlane gør er absolut ild, er jeg ikke i tvivl om, at deres denim vil følge efter. De er også på et utroligt billigt prispunkt, og jeg kan ikke vente med at få mine poter på dette par.

Eyelet Top: Alexis C/O Shopbop | Tux Stripe Jean: C/O Veronica Beard | Bokspose: Love Binetti C/O Shopbop | Bow Sandals: Sudini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *