Ubesværet desk-to-drinks stil

April 30, 2022 0 Comments

Et eller andet sted langs linjen fik ekspertbeklædning en dårlig rep. Jeg tror, ​​det har noget at lave med billig grå buksepasning såvel som dårlige buksere, ved jeg ikke. Det fjernelse af hår-klip-shake-head i slutningen af ​​dagen antyder, at vi har tilbragt hele arbejdsdagen i ubehag, såvel som jeg ikke er i det.
Det koncept, som arbejdstøj ikke kan have det sjovt, er slidt. Det er ligeledes at gøre den traditionelle #officestyle -æstetik en bjørnetjeneste, såvel som du forstår min lignende for denne specifikke genre. Jeg er lige her for at fortælle dig, at det er muligt at kunne lide at bo i dit arbejdstøj så meget, at du endda tager det ud til drinks. Jeg er klar til at verificere det, med dette head-to-toe Ann Taylor-look, der illustrerer pointen. såvel som ligeledes metodet Comfy, FYI.

Ann Taylorsquare Neck Ponte Sheath kjole

Ann Taylorchecked Belted Jacket

Stilfuld såvel som alsidig, Ann Taylor’s teknik til at arbejde tøj forstå, at du har en opgave at gøre – og middagsplaner bagefter. Det er næsten så godt at ændre mærkets traditionelle stykker til noget poleret såvel som Pinot Noir-klar på et øjeblik. Tænk enkle, polerede lag såvel som tilbehør, der vælger i det væsentlige alt. Helt ærligt, kan du fjerne en blazer? Hvis du kan, kan du mestre dag til nat.

Ann Taylorfrannie Suede Bow Pumps

Ann Taylortextured Chain Link halskæde

I dette look har jeg valgt en firkantet halskede kjole (seriøst følelse af den firkantede hals denne sæson) toppet med en inspiceret bæltetjakke, der er et helt tænkning i tilpasningsevnen på egen hånd. Jeg ser det over denim til brunch, men gør du dog. Tilføj dertil en bue-tå ruskindpumpe (jeg tager en i hver farve, tak) såvel som et par traditionelle stykker perle accent smykker, såvel som du er poleret tilstrækkelig til arbejde, men ikke så ekspert, at dine venner Føler, at du sælger dem livsforsikringsdækning på cocktails. Sjov kendsgerning, Ann Taylor bruger petite, regelmæssig såvel som høj størrelse (jeg bruger høj), så tilføj det til listen over grunde til at elske.

Ann Taylorpearlized Double Layer halskæde

Ann Taylorpearlized Reducerende øreringe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *