Vigtige ting at vide om et vellykket sublimeringsfirma

November 18, 2022 0 Comments

Væsentlige ting at vide om en vellykket sublimeringsvirksomhed
25/03/2019, postet af Alanic Global
Sublimering er en populær trykproces, der nyder meget opmærksomhed i tøjindustrien. Sælgere, der ønsker at designe dit eget tøjmærke ved at skifte ind i det sublimeringsfirma, kan komme i kontakt med populære producenter. Til at begynde med skal du vide om det grundlæggende i virksomheden. Derfor ville det være tilrådeligt at forstå den type design, som kunderne foretrækker.

Der vil være gode designs såvel som de forfærdelige. Du kan kun opnå succes i virksomheden, når du vove dig ud med et eksperimentelt syn. Derfor er det vigtigt, at du ved om den forskellige vigtige proces for, hvordan du starter dit tøjmærke. Læs således på bloggen nedenfor for at vide om trinnene for en vellykket sublimeringstøjvirksomhed.

Kend forskellen mellem sublimering og skærmudskrivning
Hvis du udvikler tøj ved hjælp af skærmudskrivningsmetode, er chancerne for, at omkostningerne vil være mindre, men der vil være for mange begrænsninger. Du har ikke meget mulighed for at prøve eller fremstille nyere stykker. Du skal holde AC Milan Trøje dig til den konventionelle udskrivningsmetode i dette tilfælde.

Sublimering er i det væsentlige navnet for at overføre en farve fra det faste stof til en gasform og omdanne den til tøjet. I dette tilfælde er udskrifterne af højere kvalitet, så længe du bruger tøj lavet af stoffer som polyester og/eller nylon.
En vision er alt hvad du har brug for
Det kreative team af de populære producenter er der for at hjælpe dig med designbehovene. Du kan spore de aktuelle tendenser i sportsslitagearenaen og vælge udskrifterne i overensstemmelse hermed. Det anbefales typisk at introducere forskellige designs i forskellige tøjafdelinger. Det giver dig mulighed for at tiltrække opmærksomheden fra potentielle kunder. Ikke kun dette, du har også tilpasningsmuligheden, som giver dig mulighed for at imponere dine mærker underskrift æstetik i tøjet.

Start med den subtile
Hvis du er Irans fodboldlandshold Trøje usikker på kundereaktion, vil det være tilrådeligt at udskrive små mængder tøj. Hvis du starter med din virksomhed, skal du vælge de subtile variationer som disse som meget mindre komplicerede og kan bruges til andre formål.

Hold således til mindre farver og små tryk, da lette mønstre accepteres bredt af mennesker. Start således med Jersey’s, der har neutrale farvetoner, da disse er alsidige og kan bruges til flere formål.
Brandfarver til redning
Mange gange. Visse tendenser eller endda farveskemaer fungerer muligvis ikke på din fordel. SL Benfica Trøje I dette tilfælde er det bedste, du kan gøre, at holde dig til de primære brandfarver. Dette giver dig mulighed for at lege med begrænsede farver, men alligevel skabe forskellige stykker, der ville være værd at sælge. Visse meningsfulde motiver og endda citater giver dig også mulighed for at kommunikere din USP med detailpublikummet.

Derfor, nu hvor du har svaret på, hvordan kan jeg designe mit eget tøj, skal du sørge for at komme i kontakt med en bekymret producent. Alt hvad du skal gøre er at gennemse prøvedesignene og vælge lignende design eller prøve en ny stil. Uanset hvad vil du helt sikkert tiltrække potentielle kunder, fordi sublimeringsindustrien blomstrer i øjeblikket.

Tags:
tøjmærke
tøjlinje
Design dit eget tøjmærke
Hvordan kan jeg designe mit eget tøj
Sådan starter du dit eget tøjmærke
Sublimeret tøj

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Websted URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Websted URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *