Sommersalg: 20% rabat på alle Ugmonk -produkter

July 8, 2022 0 Comments

UGMONK Summertime Sale samt nye produkter
Som Jeff ville fortælle dig selv, har der ikke været adskillige produktrabatrater eller et betydeligt salg i de 9 år, fordi han introducerede Ugmonk. Såvel som dette er en af ​​disse usædvanlige lejligheder, i form for at fejre introduktionen af ​​den nye tee shirts -linje.
Onsdag blev Summertime -salget Jeff Sheldonkickede med en reduktion på 20% på alle produkter i en begrænset tid med koden Summer17. Dette er den perfekte chance for at opbevare enhver form for produkter, du har haft øje med!

Som med alle ting Ugmonk er der et specifikt koncept bag det nyeste design. Stilen til “Nyd rejsen” er baseret på Jeffs oplevelse med mærket, der lærte ham at glæde sig over både det endelige produkt såvel som ligeledes Ravel i processen, som til sidst er den allerbedste lærer. Resultater bringer dig til at rose, men slaget ved prøve såvel som fejl bag scenen er det, der bringer den personlige tilfredshed.

Fordi dette mønster fortsatte med at vende tilbage til ham, er de cirkulære temaer en afspejling af sandheden, at “hver afslutning af en oplevelse er begyndelsen på en anden”.
Han introducerer ligeledes nye farver til tre produkter, der har været nylige fanfavoritter: fokuspunkt, tåge samt premium læderplasterhætter.

20% rabat på salget slutter den 21. juni, så sørg for at købe på det tidspunkt.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *