Game of Thrones T-shirts

August 15, 2022 0 Comments

Vi elsker Game of Thrones T-shirts praktisk talt så meget som vi elsker efterfølgeren! Og det har vi allerede fortalt. Fra serien med fantasy-romaner skrevet af George R. R. Martin kommer vores foretrukne tv-serie “Game of Thrones”. Ikke kun inspirerede han HBO-produktionsteamet til at skabe dette fantastiske tv-show, men han formåede også at producere et verdens bredt fænomen, der inspirerede snesevis af T-shirt-mærker. Hvilket er fantastisk!
Den, der fangede mit øje i dag, er Game of Thrones T-shirt-kollektion fra Threadless. Jeg valgte dem, fordi de formåede at bringe en vis ægthed i denne allerede udsolgte idé ved at kombinere typografiske elementer, der passer til “Game of Thrones” -plottet. Nogle af t-shirts fletter figurer fra kendte film og andre tv-serier i køb for at vise os nogle situationer fulde af humor. For dem af jer, der er mindre interesseret i grin, giver trådløs et kunstnerisk, men alligevel let perspektiv på Game of Thrones -karakterpersonlighederne.
Størstedelen af ​​Game of Thrones T-shirts kan købes til en speciel pris, $ 8. Udover T-shirts sælger Redbubble også plakater og andet relateret tilbehør. Når vi venter på denne sæsonpremiere, lad os købe nogle af disse fantastiske Game of Thrones T-shirts.
Game of Thrones T-shirts-samling fra trådløs

Den ideelle t-shirt til en aften med dine venner.

Denne til vinterens elskere:

Eller denne sjove lavede både til Game of Thrones og iselskere:

.

Du kan også vælge til denne søde, hvis du er en stor fan af pelsbørn:

Hvis du er meget mere inspireret af gotiske designs, kan du vælge denne:

Vi har også fundet disse mænd, der har nogle virkelig fantastiske Game of Thrones -inspirerede designs. Se på denne, for eksempel ideel til en mænds aften.

Nå, sommeren kommer, så du skal forberede din garderobe med nogle af disse Game of Thrones Tshirts, mine damer og herrer <3 0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *