Top 5 røde tæppe look, du kan prøve til den næste fest

August 30, 2022 0 Comments

Top 5 røde løber -look, du kan prøve til den næste fest
20/12/2016, udgivet af Alanic Global
Når stjerner får deres herlige indgang på en rød tæppe, fanger det effektivt vores fantasi. Vi ønsker også at se pragtfulde såvel som ubesværet. Udvalget af kostumer, der vises, gør os mere opmærksomme end den primære begivenhed. Mens en eller anden mulighed for tøj bliver tidløse, er nogle helt glemt af. Lige her er en liste over 5 Hollywood -berømtheder, hvis optræden af ​​røde løber var lige så tiltalende som deres karriere.

Sharon Stone
Hvis originalitet såvel som originalitet blev kombineret, ville resultatet være så spektakulært som hvad Sharon Stone plejede at akademiets priser tilbage i 1998. Avanceret sammenlignet med den tids modehype, brugte hun en løs hvid Oxford -shirt med en høj midtsektion aftenskørt. Mens skjorten var gemt i smart, efterlod hun et par knapper, der var åben for at udsætte den rigtige mængde hud. Det forsømte hår såvel som røde læber fungerede godt for denne strålende skuespillerinde og forbedrede hvert element i dette skarpe ensemble.
Charlize Theron
Høj såvel som smukke er de to ord, der kan opsummere den dygtige skuespillerinde Charlize Theron. Hun optrådte i en mandarin -kjole til Oscars of the Year 2000. Kjolen var et gennembrud fra de traditionelle sorte kjoler, som var temmelig fremtrædende med stjernerne dengang. De sølvpynt både på kjolen såvel som på Charlize skinnede såvel som så blændende ud. Den stupende halsudskæring føjede til dets yndefulde design, som hjalp hende med at skille sig ud. Du kan bære dette ensemble til en attraktiv indgang til enhver form for parti.

Hilary Swank
Academy Awards fra 2005 så ikke kun Hilary Swank tage den gyldne statue hjem, men hende gør en sydende såvel som bemærkelsesværdigt udseende på den røde løber. Mens de andre divaer var hektiske, der viste en smule spaltning, turde Swank at udsætte hendes tonede tilbage. Den rygløse blå kjole endte endte med at være tidløs. Hilary valgte smart at bære sit hår i en pæn bolle for at lægge større vægt på den blotte ryg. Den sorte kobling såvel som den neutrale makeup supplerede hendes dække og gjorde hende det ultimative klassiske såvel som avancerede aspekt.

Scarlett Johansson
Mindre er mere! Scarlett Johansson beviste netop, at da hun valgte at bære en simpel rød kjole til Golden Globes i 2006. Denne fremragende skuespillerinde har konstateret tid såvel som igen, at alt hvad du krav er en smule nåde såvel som at se din fineste overhovedet gange. Hun flaunted sine buster såvel som kurver stolt, mens hun tonede tilbehøret såvel som at gøre op. Et par røde hæle, sølvøreringe såvel som nøgen læber efterlod os alle forfærdelige. Nu med engrosbeklædningsleverandører USA kan du se så ubesværet ud som vores foretrukne sorte enke gør.
Angelina Jolie
Hun sizzled 2008 Cannes, da hun optrådte sammen med sin hendes husbond Brad Pitt i denne elegante miljøvenlige kjole. Hun viste frem sin spædbarnsbump såvel som påvirkede millioner af forventede mødre til bare at tage det ud med stil. Hun går meget lidt med sit tilbehør. Et armbånd såvel som et par øreringe fik hende til at se æterisk ud. Du kan også prøve dette, forventer eller ej, for udseendet er ageless såvel som er blevet udødeliggjort i modekredsløbene for evigt.

Med et antal engrosbeklædningsproducenter USA, der har samlet påklædning, der er påvirket af disse fashionistas, kan du lige så godt komme i stjernen besat i den næste fest, du deltager i. For alle de detailhandlere, der ønsker at opdatere deres samling, kan sikre markante diskonteringsrater, når de køber dem i bulk.

Tags:
Engros beklædningsgenstande Producenter USA
Engrosbeklædningsleverandører USA

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *