Ugens dragt: J.Crew

November 5, 2022 0 Comments

For hektiske arbejdende kvinder er pasningen ofte den enkleste påklædning at kaste på om morgenen. Generelt handler Spaniens fodboldlandshold Trøje denne funktion ikke om interviewpasninger for kvinder, som burde være så traditionel såvel som grundlæggende som du får – i stedet handler denne funktion om den noget forskellige pasform, der Celta de Vigo Trøje er moderigtigt, men alligevel professionelt.
Oooh: Jeg har tænkt mig at foreslå den beskidte lyserøde, der passer J.Crew, men da jeg tjekket deres side i dag, har de masser af ny passer, der ser godt ud. Willa -pasningen ovenfor fås i tre neutrale farver såvel som tre sjove farver: den lyseblå ovenfor, Magenta, såvel som Bourgogne. Jeg kan godt lide de blussede bukser (fås i både beskåret såvel som fuld længde) ud over det traditionelle snit af en-knapblazer.
Suitbittige stykker fås i størrelser 00-24 i klassisk, petite såvel som høje størrelser samt priser fra $ 198- $ 298. Jeg kan godt lide, at denne blå tweed -jakke matcher næsten nøjagtigt (de er stylet sammen i et af buksernes billeder), såvel som det ikke har fundet mig at bære en stærk dyreprintsko med lyseblå bukser før, men jeg kan godt lide det.
Mens du er der … Bemærk, at besøgende som denne blazer, denne blazer, disse bukser såvel som deres sweatshirt blazere. Bemærk ligeledes, at de har udvidet deres størrelsesvariation så meget som 3x/24! Se vores fulde roundup af, hvad du kan købe til arbejde på J.Crew.
Denne udgivelse indeholder tilknyttede links såvel som Corporette® kan gøre provision til køb foretaget med links i dette indlæg. For flere detaljer se her. Sig tak så meget for din støtte!
Arbejdstøj Salg af note for 8.25.22 …

Saks Fifth Avenue – Designer Sale, så meget som 70% rabat!
Neiman Marcus – Salg er til salg, så meget som 75% rabat!
Net-A-Porter-7000+ nye linjer tilføjet, så meget som 80% rabat!
Nordstrom – 7.000 nye markdowns for kvinder
Lo & Sons – så meget som 50% rabat!
Af Mercer – Lagersalg: Så meget som 60% rabat
Loft: Summertime Clearance: Så meget som 70% rabat på rutinemæssige omkostninger
J.Crew-$ 75 Denim & mere slid-nu-stilarter
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 rabat på alt; $ 10 rabat hver $ 50, du bruger

Andet salg af note:
Buffy-Back-to-School Savings: Så meget som 15% rabat på deres strøelse
Faldskærm-Gem så meget som 40% rabat på varer i sidste Uruguays fodboldlandshold Trøje chance
Foryngelse – Salg af opholdsrum: Så meget som 30% rabat (læsere som deres belysning)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *