Cotton Bureau Blank – Meget bedre tomme tee -skjorter til kvinder såvel som Guy

September 21, 2022 0 Comments

Cotton Bureau Blank Kickstarter -kampagne
Cotton Bureau er faste på vores blog. Vi beundrer såvel som at promovere dem enhver form for mulighed, vi har, hvis ikke her, på det sociale netværk med sikkerhed, del efter andel. Nu er det tid til at give dig en opdatering om markedet for succesrige tee shirts.
De kører en Kickstarter-kampagne for at samle støtte til deres forskellige blanke T-shirts!
Markedet har masser af plads til meget bedre emner såvel som Cotton Bureau bidrager med og stil af høj kvalitet.
Kvinders tee -skjorter i specifikke har altid været et problem, uanset leverandøren. Det ser ud til, at ingen har nået kundens forventninger, der ønsker, at de skal være god kvalitet, store størrelser, ærlige producerer såvel som ideelt set i Amerika, men at nævne nogle få. Så bureauet foreslår at dække dette hul.

Først og fremmest, det mest betydningsfulde problem, vil størrelserne varierende fra XS til 5XL. såvel som det gælder også for fyr. De garanterer at være meget bedre passende, af premium kvalitet, hvilket indebærer, at de er ekstremt bløde såvel som behagelige. Kvinderne i form kommer tæt på dem fra rummet, mens mænds valg vil svare til dem i amerikansk tøj eller Bella+lærred.

For det andet findes fremstillingen i USA, hvilket indebærer meget bedre kontrol af høj kvalitet.
Sidst ikke mindst leverede de 100% bomuldste i sort såvel som hvid såvel som de tri-blandede tees i Heather Gray såvel som Heather Black. Så godt de nåede deres foreløbige mål på kun 27 timer, så de gik videre til næste trin, stræk mål: til $ 60.000 frigav de en ny tom tee-farve, en marineblå tri-blandet. Vi ser, om de går endnu længere, med endnu et strækmål på $ 72.000.

Hvis du er begejstret for dette Cotton Bureau-produkt, ikke ikke husker at dele #blankbycb på det sociale netværk såvel som at gøre noget støj om bedre passende, størrelsesinkluderende tees!

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *