Det er nu enkelt

October 4, 2022 0 Comments

at finde en producent til oprettelse af dine skræddersyede produkter
04/11/2018, udgivet af Alanic Global
Uanset om du fremstiller produkter eller ønsker at begynde en ny linje med designerbeklædning, er det nødvendigt at opdage den ideelle producent til din service. Når du begynder en innovativ forretning, er en af ​​de sidste ting i dit sind logistik. Dit hoved er fuld af farver, design, humørbræt samt koncepter til at skåne meget plads til de mindre interessante ting som producenterne, leverandører såvel som forhandlere, der virkelig holder en service blomstrende.

Trin til at overholde for at opdage de ideelle specialfremstillede tøjproducenter
1. Find ud af, hvad du vil have, at producenten skal gøre
Ønsker du, at en producent bare skal samle materialer, du har fået til et mønster, du har designet, eller vil du have det til at købe materialer, producere et mønster såvel som at samle alt fra din skitse? I dag er beklædningsgenstande med specialfremstillede stilproducenter endte med at være enkel med brugen af ​​håndfrit system såvel som de fleste aktuelle edb-teknologier.
2. Gør usædvanligt komplet forskning
At få forslag fra dine venner, kammerater eller netværk er den allerbedste metode til at opdage en pålidelig producent af god kvalitet. Imidlertid er et par af de allerbedste så ekstremt værdsatte, at masser af designere er afsky for at dele deres kontakter. Indsnævre din søgning, da du måske opdager et distrikt, der fokuserer på den skræddersyede stil på din tøjlinje. Alternativt kan du se hengivne produktionswebsteder, der kan hjælpe dig med at filtrere resultater.
3. Kort levering af dine specialfremstillede producenter
Hold det så regionalt som muligt for at sikre, at forsendelse ikke er så meget af et problem. Sted er dog ikke det eneste, man skal overveje. Dine bedste specialfremstillede tøjproducenter vil have erfaring med at skabe de slags beklædningsgenstande såvel som garderobe, du vil have det lavet, ved hjælp af de materialer, du vil lave dem med. Undersøg hvilke områder, det fokuserer på, samt hvilket maskiner det har.
4. Besøg dem
Når du har opdaget alt det ovenstående, er en se det næste trin – såvel som det er vigtigt, at du gør dette. Selv hvis du har tilfreds med manageren på et messe såvel som set prøver af deres arbejde eller udvekslet hundrede e -mails, får du ikke en ægte fornemmelse af placeringen op, indtil du træder med døren. Det er nødvendigt for designere at tjekke de producenter, de vil arbejde med for at opleve såvel som at forstå deres proces. På dette besøg skal du sørge for at gå over priser, rutiner såvel som minimum. Forud for tiden skal du have en forståelse af nøjagtigt, hvor meget du vil betale, såvel som nøjagtigt hvor meget de gerne vil opkræve, såvel som dette er tid til at forhandle. Meget mere bestiller du, meget mere rabatpriser, du kan benytte.

Tags:
Brugerdefinerede tøjproducenter
Brugerdefinerede tøjproducenter USA
Brugerdefinerede stilbeklædningsproducenter
specialfremstillede tøjproducenter
specialfremstillede tøj USA

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *